Sidor

lördag, augusti 05, 2017

Vedförvaring


Stundvis har jag funderat om det inte är så att andra människor har lite snyggare mindre skräpig ved än vad vi har? Köper de designerved utan småkryp och skräpigt näver? Det måste ju vara förklaringen till att de mesta vedförvaringsidéer ser ut så här.
Vad hände med en låda som fångar upp det skräpiga, plötsligt är det totalt ute och hittar man en "korg" så är den full av hål så vedskräpet faller ut.
Andra människors ved skulle heller aldrig göra några märken på den vita väggen och förresten spelar det väl ingen roll om deras vedkorgar alltid är toppfyllda (för att de inte eldar oftare än när det ska tas bilder?).

Sanningen är att man får dammsuga eller sopa efter varje gång man rört veden eller gjort en eld. Men det är väl ändå värt det med tanke på att man slipper frysa.

NU har jag i alla fall en målbild till strandhuset. Vedförvaringen till höger (även om vår ved mest liknar den fulare till vänster.). Har man en man som är plåtslagare så ska det väl inte vara så svårt att få kan jag tycka?
Sedan två hyllor som till vänster och så står tv:n på bänken nedanför. Plats för olästa pocketböcker så kan man bara plocka upp en och läsa. Ta det lite lugnt och varva ner. Lite dekor på översta hyllan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar